Wachten
brons - h. klomp - 2004 - 40x20x20cm - verkocht
“I want it all and I want it now.”
Wie wil er nog wachten?
Alles voor jou en alles moet nu.
Eisen, duwen, de ander is het
ongemak in jouw straatbeeld.
 
Hofhouding
brons - h. klomp - 2004 - 35x30x20cm
verkocht
Met dit beeld is geëxperimenteerd door de bodem één te laten zijn met het beeld. Het was daarom ook zeer spannend of het na het gieten en het afwerken nog wel zou blijven staan. Ik heb met dit beeld geprobeerd de zittende magistratuur uit één stuk te laten staan i.p.v. te laten zitten.
Una paloma 1
brons - h. klomp - 2005 - 25x17x10cm
verkocht
De duif symboliseert een zeer dierbare overledene.
The survival
brons - h. klomp - 2005 - 25x25x20cm
verkocht
Dit beeld moest de drang en moeite om afscheid te nemen van een onhoudbare situatie symboliseren. Gekozen is voor een sportman met een brede torso die uit een partij leistenen rotsen fietst. Het achterwiel zit je nog een beetje vast.
Hoffelijkheid
brons - h. klomp - 2005 - 25x20x8cm
verkocht
Dit beeld had ik al in grove lijnen in de was opgezet en het was aanvankelijk de bedoeling andere personen uit te beelden. Deze beeltenis is spontaan ontstaan.
Seorang wanita dengan daya kekuatan
brons - h. klomp - 2005 - 20x20x10cm
verkocht
Dit beeld moest een realistische persoonlijke weergave zijn. Gekozen is voor een opgezette col, een boordtruitje en een grote bos met haren. Het is daardoor minder abstract, maar het moest, om de persoon niet tekort te doen.
Drie Gratiën (Women in the house)
brons - h. klomp - 2005 - 40x30x10cm
verkocht
Nadat ik bij de opdachtgevers wegreed dacht ik aan een beeld van de drie gratiën, deze drie vrouwen (Aglaia, Eufrosyne en Thaleia) worden sinds mensenheugenis afgebeeld in de beeldende kunst. Deze godinnen uit de Griekse mythologie belichamen schoonheid, charme, vruchtbaarheid en gratie.
Mother and sons
brons - h. klomp - 2005 - 35x25x5cm
verkocht
Een vorm van natuurlijke zelfstandigheid van de drie personen is hierin vertegenwoordigd. De hoop is dat mother and the sons de achterkant bekijken. De billen zijn erg krachtig en wie heeft nu de breedste torso?